Rondje Oostzee

Geschreven door Chantal Heeg & Simon Somers


  Gratis beschikbaar gesteld door auteur


 • Samenvatting

  Rondje Oostzee, een zeiltocht van 2500 mijl door het voormalige Oostblok & Scandinavië.

  Wij hebben ervaren dat je nogal wat informatie nodig hebt uit verschillende bronnen om een langere zeilreis goed voor te bereiden. Nautische reisgidsen, traditionele reisgidsen, internet, nautische kaarten en gewone kaarten. Als je wat leuks wilt doen onderweg dan kost het verzamelen van informatie voor- en tijdens de reis veel tijd.

  Inhoud
  Voor ons is dit de eerste grotere reis. Voor veel zeilers is de eerste grote reis naar de Oostzee, daarom hebben we behalve het reisverhaal ook onze reisvoorbereiding beschreven. Hier en daar hebben we nautische tips opgenomen. We besteden veel aandacht aan toeristische informatie, eten & drinken en culturele evenementen. Leuk om te lezen als voorpret, handig en tijdsbesparend als je zelf een soortgelijke reis wilt gaan maken. Rondje Oostzee is gebaseerd op www.rondjeoostzee.com.

  Interactief & digitaal
  Wij geloven niet meer in de traditionele gedrukte gidsen alleen. Internet is te belangrijk geworden om zonder te kunnen, informatie in boeken veroudert snel. Digitale technieken brengen het gebruik van foto en film binnen handbereik, hiermee kan de beleving van het verhaal versterkt worden. We hebben daarom besloten om een interactief digitaal reisverhaal uit te brengen over onze reis.
  In dit reisverhaal hebben we verslag gedaan met de middelen die wij hebben. Soms professioneel, soms juist niet, zoals bijvoorbeeld onze filmpjes en snapshots vanaf de telefoon. Het is te veel werk om alles perfect te doen. Juist de snelheid die dit nieuwe medium mogelijk maakt is belangrijk. Daardoor is het nu mogelijk om een eBook uit te brengen met een speciaal onderwerp, zoals een rondreis per zeilboot over de Oostzee. Wij denken dat onze persoonlijke benadering dit interactieve eBook juist leuk maakt.

  Gebruik
  Maak gebruik van de interactiviteit, de zoek- en bladermogelijkheden; dan komt dit eBook het meest tot zijn recht. Via de inhoudsopgave kun je direct naar een onderwerp en via de kaart kun je gelijk naar een geografische plaats in ons verhaal. In dit eBook verwijzen links naar de reislocaties in Google Maps, zodat tijdens de hele reis vanuit de satelliet meegekeken kan worden. Een groot deel van dit interactieve eBook kan zonder internetverbinding bekeken worden. Links naar externe websites: zoals Google Maps, havens en filmpjes, vereisen een internetverbinding.

  We hebben een fantastische reis gehad. Wacht niet tot je pensioen met het realiseren van je wilde plannen, maar ga als je nog in de kracht van je leven zit. Wij hebben genoten van onze reis. Het bijhouden van het blog en het werken aan dit eBook hebben er aan bijgedragen dat alles intens is beleefd en herbeleefd.

  We wensen je veel plezier met Rondje Oostzee!

  Chantal Heeg & Simon Somers
  rondjeoostzee@hotmail.com

   

  Gebruik je een iPad? In de App Goodreader functioneert alles helemaal top, mooier nog dan in een gewone PDF!

  DEMO: rondjeoostzee.com/ebook

  In het maandblad Zeilen van januari 2012 is een recensie verschenen over Rondje Oostzee:
  recensie Zeilen

 • Inhoudsopgave

  Zie voor de volledige inhoudsopgave de demo op  http://rondjeoostzee.com/ebook/

  Hier zijn ook reviews van lezers te vinden.

 • Fragment

  Rondje Oostzee met de Calenture!

   

  Voor een demo van ons interactieve ebook verwijzen we naar het blog Rondje Oostzee dat aan de basis heeft gestaan voor deze publicatie.

  DEMO: http://rondjeoostzee.com/ebook/

  Veel leesplezier!

  Chantal Heeg & Simon Somers

Copyright © 2006-2023 Pumbo.nl BV    Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw tenzij anders vermeld.

Downloaden

U ontvangt de downloadlink van ons nadat u onderstaande gegevens heeft ingevuld.

Verplicht veld
Verplicht veld
Voer een geldig emailadres in
Verplicht veld

×